HER KAN DU SE MINE ARTIKLER OG MINE BLOGINDLÆG

09-04-2019

Igen i år var KRIMIMESSEN en helt forrygende god oplevelse at være en del af. Jeg var med til spændende krimibloggermøder, stod på Krimifans stand, lyttede til spændende interviews, gik rundt og snakkede med bogforlagsfolk og havde mange gode snakke med mange af de krimiforfattere jeg efterhånden er kommet til at kende. Sidst men ikke mindst deltog jeg lørdag aften i festmiddagen på Bygholm Parkhotel.

Jeg fik også taget en del billeder, som I kan se nogle af her, så I kan få et lille indtryk af det, som jeg oplevede.

 

 

Allerede fredag den 5. april tog jeg forskud på Krimimessen. Jeg besøgte Bog og Idé i Horsens, hvor jeg fik en snak med Stefan Ahnhem og Anne Mette Hancock. To forfattere som jeg kender særdeles godt.

 

 

Klokken 9 på Krimimessens åbningsdag den 6. april var jeg inviteret til krimibrunch på Café Lorentzen på Fængslet. Bag invitationen stod Helle Skov Wacher fra Politikens Forlag og Mette König fra forlaget Hr. Ferdinand.

Her ses Mette König, da hun introducerede Hans Rosenfeldt, den ene af det svenske forfatterpar Hjorth & Rosenfeldt, som også deltog i brunchen. Han fortalte om kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som er hovedperson i parrets bøger.

 

 

Den engelske forfatter Sara Vaughan deltog ligeledes i brunchen, hvor hun fortalte om upålidelige hovedpersoner.

 

 

Tidligere jægersoldat og nuværende spændingsbogsforfatter Thomas Rathsack var også deltager og fortalte om hovedpersonen, den tidliger jægersoldat Michael Plessner fra sine indtil nu 4 bøger.

 

 

Tv-journalisten Janni Pedersen og ægtemanden Kim Faber var også med til brunchen, hvor de fortalte om politifolkene Signe Kristiansen og Martin Juncker fra deres debutkrimi, "Vinterland".

 

 

Jussi Adler-Olsen kom også til brunchen og løftede en anelse af sløret for 8. bog i serien om Afdeling Q "Offer 2117".