17-11-2017

BogForum 2017 i Bella Center i København 10.-12. november 2017

Igen i år havde jeg fornøjelsen af at besøge BogForum i Bella Center i København. Det var som sædvanlig en stor oplevelse at gå rundt og besøge de mange stande, hvor forlagene præsenterede og solgte deres bøger.

Jeg overværede også mange interessante, spændende og sjove forfatterinterviews, hvor kendte forfattere talte med dygtige interviewere, som man kender fra den danske medieverden.

I lighed med sidste år havde jeg mange gode snakke med mange af de kendte og dygtige danske krimiforfattere og selvfølgelige også med min gode svenske krimi-ven, Stefan Ahnhem.

Det er en fornøjelse at tale med disse forfattere, som alle er venlige og imødekommende.

Jeg glæder mig over, at rigtig mange forfattere kender mig, og at jeg ikke mere behøver at præsentere mig. Jeg føler mig rigtig privilegeret.

Som det vil fremgå af en del af billederne, opholdt jeg mig meget på Krimimessens stand, hvor der blev interviewet en dansk krimiforfatter hver time.

Som altid var det en fornøjelse også at være sammen med Krimimessens dygtige personale. Dem glæder jeg mig til at være sammen med igen på Krimimessen i Horsens den 17. og 18. marts 2018.

 

          

Lida Wengel og Jesper Stein             Jakob Knudsen                         Søren Dahl og Sara Blædel

                 

Katrine Engberg                                         Elsebeth Egholm                                  Helle Vincentz

              

 Lotte Petri                                 Katrine Engberg                             Anna Grue

            

 Julie Hastrup                                            Leif Davidsen                                        Morten Remar

          

 Michael Kadz Krefeld                            Stefan Ahnhem                                      Bent Isager og  Lone Theils

          

A. J. Kazinski                                                                                      Lone Kühlmann, Jussi Adler-Olsen og

                                                                                                           Jonas Langvad Nilsson