VIDEOPRÆSENTATION AF MIN HJEMMESIDE

Findals Krimiside

Da jeg var på KRIMIMESSEN I HORSENS 2022, var der et hold fra TV2, der fulgte mig rundt i MAGASINET i ca. halvanden time. Det blev til et klip på godt 2 minutter, som blev vist i Nyhederne på TV2 kl. 19.00 den 2. april.

Klippet kan ses her:

https://www.youtube.com/watch?v=kpZG0IyWcy4

 

Siden jeg i 1959 som 9-årig læste min første "Jan bog", har kriminallitteratur haft min store interesse. En interesse som er blevet større og større med tiden.

I 2011 startede jeg som blogger på ”Krimfan.dk”. Her har jeg anmeldt utrolig mange krimier.

Sammen med en lille flok andre bloggere på Krimifan er jeg med på Krimifans stand, når der hvert år er Krimimesse i Horsens.

I januar 2014 oprettede jeg min hjemmeside ”Findals Krimiside”. Her skriver jeg først og fremmest anmeldelser.

Endvidere bringer jeg med jævne mellemrum interviews med forfattere og andre ”krimigodtfolk”, samt skriver om bloggermøder. Desuden kommer der også af og til en konkurrence på siden med mulighed for at vinde krimier.

Jeg har planer om på et senere tidspunkt også at fortælle om forskellige facts, der vedrører politiet.  

Jeg lægger altid et link ud på forskellige krimisites på nettet, der henviser til det, jeg bringer af nyt på min hjemmeside.

Jeg har også den fornøjelse, at Saxo.dk automatisk henviser til mine anmeldelser.

Efterhånden er jeg kommet til at kende adskillige af vore allerbedste danske krimiforfattere personligt samt nogle få nordiske ”kanoner”, og det giver anledning til mange gode snakke på de bogmesser, hvor vi mødes.

Sammen med en lille flok andre bloggere har jeg mange gange været inviteret bl.a. af Politikens Forlag, Lindhardt og Ringhof, Gyldendal og Peoples’Press til møder med kendte krimiforfattere - flest danske, men også nogle nordiske. Det er en del af min krimiverden, som jeg sætter utrolig stor pris på.

Jeg vil gerne opfordre jer, der klikker ind på min side til at komme med kommentarer til mine indlæg, da det måske kan være med til at skabe debat, eller jeg kan gøre siden bedre.

Hvis biblioteker og læsekredse skulle være interesserede i at høre om min store krimiinteresse, kommer jeg gerne og holder et foredrag på en god times tid.

I kan kontakte mig på findal@tdcadsl.dk

Jan Findal